Varukorg

FORTSÄTT SHOPPA

Julklappsguide

Tuxers julklappsguide

December månad närmar sig med stormsteg. Vi på Tuxer vet hur svårt det kan vara att köpa julklappar till familj och vänner. Inspirationen sinar och tiden rinner iväg. Därför har vi tagit fram en julklappsguide för dig som vill ha tips på julklappar 2023. Hos oss på Tuxer har vi ett stort utbud på julklappar till riktiga bra priser. Köp dina julklappar före 19de december för att hinna få hem dom i tid!

julklappar-tips-till-henne
julklappar-tips-till-honom
julklappar-tips-till-barn

Vad ska jag köpa för julklappar?

Vi har delat upp vår julklappsguide i olika delar så du enkelt vet vart du ska leta. Är det julklappar till pojkvännen som står på schemat? Billiga julklappar? Eller en bra julklapp till det årliga julklappspelet? Vi på Tuxer tar fram friluftskläder för en aktiv livstil med kvalité i fokus. En julklapp från Tuxer betyder att du köper ett hantverk med 30 års erfarenhet i ryggen. Vi är stolta över våra kläder, så att du stolt kan ge bort dessa till nära och kära!

Billiga och dyra julklappar

Det kan ibland kännas mycket att behöva köpa julklappar till hela familjen. Tips på julklappar till mamma kan vara en härlig fleecetröja. Pappa kanske istället uppskattar ett par varma skinnhandskar i julklapp. Här har vi delat upp tips på julklappar i olika prisnivåer, så du kan välja en julklapp under 500kr till exempel. Det ska gå att hitta bra julklappar som är prisvärda och uppskattas av många. Ett annat tips på bra julklapp är en trygg reflexmössa, under vinterns mörker.

Julklappar under 400 kr

Flanellskjorta 399kr
Reflexvantar 249kr
Mössa 249kr

Julklappar under 500 kr

Pilejacka 499kr
Fleecetröja 499kr
Underställ 399kr

Julklappar under 1000 kr

Fodrade tights 699kr
Teddyjacka 499kr
Fodrad friluftsbyxa 999kr
Overshirt 499kr
Vinterjacka 999kr
Fodrad friluftsbyxa 999kr

Julklappar under 1500 kr

Lång vinterjacka 1199kr
Skidjacka 1199kr
Lång vinterjacka 1399kr
julklappar-till-vandring
julklappar-till-skidåkning
Back to top

Kontakta oss