ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Den vara som returneras ska vara oanvänd, i oskadat skick och ha alla etiketter kvar. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

REKLAMATIONER

Vi vill såklart att du ska vara nöjd med ditt köp och vi står för kostnaden om varan är defekt eller om vi har packat fel. Om du upptäckt ett fel, kontakta gärna kundtjänst så snart som möjligt. Vid reklamation använd den bifogade retursedeln som kommer i paketet, skriv orsaken till reklamationen. Vi står självklart för returfrakten vid en av oss godkänd reklamation. Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat varan ni beställt.

Reklamation gäller endast 2 månader från det att varan blev inköpt.

 

RETURER VIA WEBSHOP

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Du betalar själv för returfrakten. 

Beställd och oanvänd vara kan returneras i oförändrat skick inom 30 dagar, efter att varan finns att hämta på utlämningsstället.

Om du vill byta, ångra ditt köp eller göra en reklamation på varan/varorna, följ instruktionerna nedan:

1. Fyll i formuläret som du hittar på www.tuxer.se/retur. Du får sedan ett bekräftelsemail. OBS. Vid byten markera som byte i formuläret, sen får du själv lägga en ny beställning på tuxer.se. Vid byten ingår ingen returfrakt men du måste lägga en beställning på den nya produkten innan den gamla inkommit till vårt lager för att bytet ska gälla.

2. Skriv ut bekräftelsen och lägg dokumentet i ditt returpaket.

3. Ta ut returadressedeln som finns bifogad i paketet.

4. Sätt returadressedeln över adressetiketten på original emballaget.

5. Lämna in paketet hos ett ombud för PostNord.

Så snart vi mottagit din retur skickar vi ut en ny produkt alternativt gör en återbetalning genom samma betalningssätt som

angavs vid köp.

 

Fri frakt ingår vid köp över 700 kr. Om du handlar under 700 kr och väljer att returnera varan på grund av ångerköp så får du betala 79 kr frakt + 79 kr returfrakt.

BYTEN

Om du vill byta din produkt mot en annan markera “byte” i formuläret och följ samma steg som vid en retur (se ovan). Vid byten ingår ingen returfrakt men du måste lägga en beställning på den nya produkten innan den gamla inkommit till vårt lager för att bytet ska gälla. Observera att vi inte genomför byten via mail eller telefon.

Läs fullständiga villkor här.

 

Fyll i formuläret nedan och skriv ut bekräftelsen som du får via mail. Lägg den tillsammans med produkten i ditt returpaket.

 

*Ditt fullständiga namn (obligatorisk):

*Din epost (obligatorisk):

Ditt telefonnummer

*Ordernummer (obligatoriskt):

*Artikelnummer/produkt (obligatoriskt):

Artikelnamn/Beskrivning:

ÅngerköpReklamationByte

Om du har valt Byte Vi genomför inte byten. Men genom att kryssa i byte så ingår ingen returfrakt. Du måste alltså själv lägga en beställning på den nya produkten innan den gamla inkommit till vårt lager för att bytet ska gälla.

Om du har valt Reklamation, beskriv eventuellt fel:

Om du har valt Ångerköp, berätta gärna varför du ångrar dig så vi kan bättra oss:

Om du har valt Annat: