Varukorg

FORTSÄTT SHOPPA

Ambassadörer

Drömmen om att tillverka ditt nya favoritplagg genomsyrar allt vi gör, och vi jobbar hårt för att skapa produkter av hög kvalitet till en snygg design. Vi vill inte bara vara ett företag som tillverkar sport- och fritidskläder för alla. Självklart är det en viktig del av vilka vi är och vad vi gör. Men vi vill aldrig att det ska ta ut sin rätt på naturen och våra medmänniskor. På Tuxer har vi därför valt att samarbeta med likasinnade människor som vill vara rädda om naturen och älskar rörelse och att vara utomhus!

Läs mer om våra ambassadörer nedan.

Sara Engdahl Nilsson

Sara är en glad mamma som älskar att vara med sin familj, träna och spela piano samt sjunga. På dagarna studerar hon till systemvetare, är mamma till två små barn, Noelle och Emilio tillsammans med deras pappa Alexander. På hennes Instagram blandar hon djupa och ytliga samtal om ämnen mellan himmel och jord. Hon är bosatt i Dalarna där hon gärna befinner sig i den vackra naturen eller i skidbacken. 

Besök @saraengdahl konto här!

Pontus Karén

Pontus är en friluftsälskande kock som numera bor i vackra Funäsdalen med sin sambo, dotter och hund. När han inte är med sin familj, på jobbet eller ute och lagar mat gillar han att fiska eller jaga. Hans största mål med sitt Instagram konto är att inspirera människor att ta sig mer ut i naturen och våga kliva ur sin matlagnings comfort zone!

Besök @pontus.karen konto här!

Margareta Hallin

Margareta är en aktiv person som älskar att spendera tid ute i naturen, promenera nära havet och styrketräna. Hon är bosatt i Göteborg där hon arbetar med marknadsföring, färganalyser och digitala sykurser. På sin blogg och Instagramkonto delar hon med sig av outfits, inspiration och massa tips.

Besök @50something.se konto här!

Här är några fler av våra ambassadörer!

Ambassadörer & influencers – så ansöker du!

Är du en person som älskar att inspirera andra och skapa inspirerande innehåll?

Vi på Tuxer söker alltid efter ambassadörer och samarbeten som vi kan dela vår resa framåt med. Som ambassadör är det viktigt att du älskar att vara utomhus, röra på dig och upptäcka nya saker samt ha hållbarhet högt upp på agendan. 

Hur du ansöker

Du ansöker genom att skicka ett mejl till lovisa@greiffs.com. I mejlet vill vi att du inkluderar detta:

  • Ditt namn & hemort
  • Vilken typ av samarbete det gäller? (Privatperson eller företag)
  • Vilka kanaler syns du/ni i? Länka gärna till er kanaler. 
  • Hur ser din/er målgrupp ut och vilka är era/dina följare? (Skärmdumpar går bra att skicka)
  • Hur vill ni att ett samarbete ser ut?
  • Och den viktigaste frågan, varför vill du/ni bli vår nästa ambassadör? Vad kan ni/du erbjuda?

Vi ser över alla ansökningar och tar kontakt med de vi önskar gå vidare med.

Välkommen med din ansökning!

Back to top

Kontakta oss