Varukorg

FORTSÄTT SHOPPA

Samarbetspartners

På Tuxer är vi stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vi har valt att samarbeta med företag, organisationer och likasinnade människor som älskar att vara utomhus och röra på sig! Vill du samarbeta med oss? Kontakta lovisa@greiffs.com

Systrar i bergen

Vi är glada över att presentera vår samarbetspartner Systrar i bergen, som är en outdoorbyrå för särskilt kvinnor men också för män som vill söka sig ut i naturen för nya upplevelser och äventyr. Systrar i bergen grundades 2015 i de Italienska alperna, av Johanna Nygård, för att hon saknade ett erbjudande och en öppen community för, särskilt, kvinnor men också för män som söker sig till nya upplevelser.

Följ med på deras nästa äventyr!

Vi som leder kurser och resor i Systrar i bergen är erfarna och passionerade instruktörer och guider. Vi är alltid närvarande och leder grupper med stort säkerhetstänk men också positiv energi”

Johanna Nygård, grundare Systrar i bergen

Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Tillsammans med Barncancerfonden kämpar vi för livet. För livet, mot cancer. Tuxer har sedan flera år tillbaka varit vänföretag hos Barncancerfonden, vilket innebär att vi donerar pengar till livsviktga saker. Hit hör forskning, vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer och informationsspridning. Gör som vi, stöd Barncancerfonden.

Bli vänföretag här!

Generation Pep!

Generation Peps vision är att alla barn och unga i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv. En del av detta arbete handlar om att synliggöra och uppmärksamma dem som skapar förutsättningar för att så många barn och unga som möjligt ska få uppleva rörelseglädje, och därigenom inspirera andra. Som Peppare jobbar vi på Tuxer med att sprida rörelseglädje och friluftstips.

Läs mer om Generation Pep här!

Cykelfrämjandet

Tuxer arbetar för att få människor att vara aktiva utomhus, och för en grönare värld. Därför är vi stolta över att ha ingått i ett samarbete med Cykelfrämjandet! Cykelfrämjandet inspirerar till att #cyklamera, och vill skapa ett bättre och grönare cykelsamhälle. Vi vill tillsammans med Cykelfrämjandet få fler att cykla året om. 

Läs mer om Cykelfrämjandet här!

Lida friluftsgård

Vi är stolta över att presentera vår samarbetspartner Lida som med sina 75 år på nacken minst sagt är en anrik friluftsgård. Belägen i Botkyrka, ca. 30 minuter från Stockholm byggdes den här friluftsgården på initiativ av Friluftsfrämjandet som också ägde gården ett tag. 1989 så köptes gården upp av Botkyrka kommun som står som ägare över detta friluftsparadis sedan dess. Lida friluftsgård erbjuder ett nära och enkelt friluftsäventyr till storstadsbor och andra som känner för att komma ut i naturen och koppla av eller motionera.

Läs mer om Lida här!

Back to top

Kontakta oss