Vi samarbetar med Lida Friluftsgård för att sprida rörelseglädje och göra friluftslivet mer tillgängligt för alla.

Vi sponsrar Lidas personal med utvalda kläder som passar aktiva människor som är utomhus oavsett väder och vind. I år använder dom: Odie, Curve & Cygo.

I snart tre år har Tuxer varit en aktiv deltagare på Lida Friluftsfest. En dag då vi firar friluftslivet och den aktiva fritiden med roliga aktiviteter och workshops för alla åldrar.

Den 30/5 är det återigen dags för Lida Friluftsfest och vi på Tuxer fortsätter undervisa barn och vuxna i vår knivskola och pratar om första hjälpen på din tur. Nytt för i år är tävlingen: Slit ut våra kläder på 1 timme. Bästa och mest innovativa testet vinner kläder från Tuxer värde 2 500 kr.

 

Lida Friluftsgård ligger söder om Stockholm i Tullinge och tillhör Botkyrka Kommun, läs mer här om hur du hittar dit. 

Introkurs i täljning och Första hjälpen för barn och vuxna

Nu är det snart dags igen för årets roligaste event!

Därför kör vi en favorit i repris på Lida Friluftsfest 2020 där vi tillsammans med våra ambassadörer Active Families håller i en introkurs i täljning för barn (och vuxna). Parallellt kommer vi även lära er mer om Första hjälpen och vad som egentligen är viktigast att ta med sig på en vandring om olyckan är framme. Det och försäljning av sport- och friluftskläder för hela familjen till bra priser. Så passa på att besöka Tuxer på Lida Friluftsfest 30/5!

Vi ses där!

/Tuxer med ambassadörer


För er som missar eventet, kan få en snabbgenomgång här!


 

Testa våra kläder och vinn!

Vi på Tuxer har under lång tid arbetat tillsammans med produkttestare för att ständigt förbättra våra plagg. Nu vill vi ha din hjälp för att fortsatt utveckla plagg som håller säsong efter säsong.

Slit ut våra kläder i en timme! 

Vi vill att du testar ett av våra plagg där du under en timmes tid utsätter det för friluftslivets bästa utmaningar. Utnyttja aktiviteterna på Lida Friluftsfest och testa plaggets funktioner och slittåliga material. Dokumentera testet och kom tillbaka till oss efter en timme och säg vad du tycker! 

Det bästa och mest innovativa produkttestet vinner kläder från Tuxer! Värde 2 500 kr.

Kom förbi Tuxers tält på Lida Friluftsfest för att tävla!