Varukorg

FORTSÄTT SHOPPA

Reflexer, reflexvästar eller reflexjacka

Syns i mörket med snygga reflexplagg! När mörkret faller på hösten och vintern är det viktigt att bära reflex så du syns bra. Oavsett om du bor på landsbygden eller i stan är det viktigt att bära reflex. Idag finns det en uppsjö av olika reflexer, såsom reflexväst, reflexvantar eller självhäftande reflexer. På Tuxer hittar du både snygga och smarta reflexer som gör dig synlig när det är mörkt ute.

Hur väljer jag rätt reflex?

När du bär reflex återkastar reflexerna ljuset från fordonens strålkastare i samma riktning som du går och bilisten har lättare att se dig i tid. En godkänd reflex ska ses på cirka 125 meters avstånd. Om du inte bär reflex ser bilisten dig oftast på ett avstånd mindre än 20 m.

När ska jag byta ut min reflex?

Osäker på när din reflex slutat fungera? Om reflexen har fått en matt och repig yta är det viktigt att byta ut den då dess funktion försämrats. Tänk också på att tvätt försämrar reflexer. Tänk på att läsa tvättråden för uppgifter om max antal tvättar.

Upptäck ditt favorit reflexplagg för vuxna!

Glow Waistcoat

Reflexväst vuxen

En snygg och praktiskt väst som gör dig synlig när du cyklar, promenerar eller ute med hunden.

Glow jacket

Reflexjacka vuxen

En snygg reflexjacka som både värmer och gör dig synlig i mörkret.

Heat Skirt

Reflexkjol dam

Praktisk överdragskjol i reflex som är mycket enkel att ta med sig och klä på och av sig. På ena sidan finns ett blixtlås som tillåter dig att öppna hela kjolen och sätta på den utan att behöva dra den över fötterna.

Bright Reflective Waistcoat

Reflexväst

En reflexväst ett ett enkelt och smidigt plagg som är perfekt att förvara i väskan eller i bilen. En billig livförsäkring! Vår reflexväst har dragkedja och finns i flera olika storlekar.

    Nyheter och erbjudanden

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och de senaste nyheterna. Anmäl dig idag och få 15% rabatt på din första order. Välkommen!

    Back to top

    Kontakta oss