PÅSKAT OCH KLART

Äntligen har solen kommit fram på riktigt och vi har njutit av den med vänner ute på fjället under påsklovet. Vi har åkt skoter, skidor och pimplat röding och fikat massor. De färgglada fleecejackorna i islandfur var perfekta när vi klädde ut oss till påskhare, påskkärring och påskgubbe.

Det har varit blandat väder med snöstorm och strålande solsken så både de nya vårkläderna och vinterkollektionerna har varit i bruk nu under veckan. De nya vindjackorna är mycket bra för dess design tillåter barnen att ha tjocka kläder under utan att det blir trångt eller ser alltför påsigt ut vilket är ett mycket bra betyg.

Barnen har avslutat sin tävlingssäsong i längdskidor med kommunmästerskapen där Tea knep en guldmedalj och Max en bronsmedalj – HURRA!

Camillas Aqua lady jacka och byxor i softshell är fantastiskt bra till turer på längdskidor, alldeles lagom varma och följsamma. Nu förstår jag varför Niklas har varit så nöjd med sin Aquajacka – den är verkligen ett plagg för alla väder. Camilla kommer att testa den till 100% nu i vår. Den har fått många komplimanger av kompisar under påsk, både färgen och snittet var poppis.

Byxorna som Niklas valde denna vår har också fått uppmärksamhet, det är Hunterbyxan i vit och svart. De har en stor skara beundrare här uppe och han får återkomma med teståsikter när han har hunnit slita lite på dem.

Så hittills har de nya vårkläderna gjort succe och vi återkommer med fler rapporter om användningsområden…

Hälsningar från marsfjäll