60 års erfarenhet syns i detaljerna!

Företaget grundades 1951 av Georg Greiff. Till en början hade vi våra rötter i import- och exporthandeln. Det var inte förrän efter ett ägarbyte på 1990-talet som verksamheten bytte riktning mot kläder och konfektion. Inspirerad av Tyrolen och Tuxertal med den imponerande bergskedjan och glaciären Hintertux började varumärket Tuxer snart att ta form. I dag producerar vi kläder för den aktiva familjen som ska fungera för alla sorters väder och aktiviteter.Tuxer-barn-2016-nr-x610

Vår vision är att vara Nordens ledande leverantör av prisvärda, snygga och funktionella kvalitetskläder. Vår primära målgrupp är barnfamiljer, men vårt erbjudande och våra produkter är utvecklade för att tilltala alla typer av
människor som vill leva ett aktivt liv utomhus.
– Andreas Robling, VD.

I dag säljs Tuxer hos cirka 350 återförsäljare i Sverige, Finland och Danmark.

Läs mer om bolaget på greiffs.com.

Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi kommit till insikt om att vi faktiskt inte vet bäst själva, utan känner ödmjukhet inför det faktum att konsumenten är den främsta experten vars behov och efterfrågan driver oss framåt. Tack vare den konstruktiva dialog vi för med vår omgivning, både med leverantörer och barnfamiljer, skapar vi en trygghet och försäkran om att leverera kollektioner med god kvalité år efter år.

 

Våra kläder utvecklas tillsammans med vanliga barnfamiljer

Våra plagg utvecklas i nära samarbete med våra egna testfamiljer. Det här är familjer som är en direkt representation av alla de barnfamiljer vi vänder oss till i första hand. Vi kallar dem kort och gott – Active Families. De sliter ut kläder på löpande band och med deras hjälp utvecklar vi plagg som ska hålla i väder och vind och har lika god funktionalitet och kvalité som snygg design. Följ våra Active Families fartfyllda vardag på bloggen eller på instagram @tuxersweden.

Vi är bäst i branschen på Service, Leveranser, Reklamationer och Lönsamhet!

I en undersökning gjord av branschtidningen Sportfack fick Sveriges sportbutiker betygssätta sina leverantörers insats under det gångna året. Vi på Tuxer blev lycklig vinnare i 4 av 7 kategorier, med över 100 konkurrerande leverantörer.

Sportfack_pris_3

Vi på Tuxer känner oss otroligt glada och tacksamma inför det faktum att våra kunder uppskattar och ser vårt hårda arbete. Vi strävar efter att kunna ge samma service och bemötande kommande säsonger och vi jobbar på att förbättras inom de kategorier där vi i år inte räckte till.

– Andreas Robling, VD.

Läs mer om undersökningen här!


Vi kämpar för livet!

Tillsammans med Barncancerfonden kämpar vi mot cancer. Som guldföretag går våra donationer till forskning, vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer och informationsspridning. Vill ditt företag hjälpa till att göra världen bättre för cancersjuka barn? Bli vänföretag här!

BCF_Banner_Leaderboard_Svenska_728x90@X2