Vilka är Active Families?

Active Families är våra alldeles egna produkttestare. De sliter ut Tuxerplagg på löpande band, och med hjälp av deras feedback och förbättringsförslag utvecklar vi våra nya plagg. Förutom produktutveckling så delar de med sig av sin vardag på bloggen och på Instagram @tuxersweden.

Är det något vi har lärt oss under våra år i branschen är det att vi inte vet bäst själva. Med erfarenhet och kunskap kommer nämligen även kännedom om svagheter och nyfikenhet om vad som kan bli bättre. Vi vet att det är konsumenten som är experten och därför har vi våra alldeles egna produkttestare – även kallad Active Families. De sliter ut Tuxerplagg på löpande band, och med hjälp av deras feedback och förbättringsförslag utvecklar vi funktionella sport- och fritidskläder för hela familjen.

Vi pratar ibland om dem som testfamiljer, men vill vara noga med att påpeka att de är betydligt mer än så. De är våra inspirationskällor som hjälper oss med produktutveckling, samtidigt som de inspirerar andra familjer till att leva ett aktivt liv. Genom att dela med sig av sin vardag på bloggen och på Instagram @tuxersweden lyfter de fördelarna och utmaningarna med att leva ett aktivt liv på ett pedagogiskt sett.

Läs bloggen för att få tips till ditt nästa äventyr eller din vardag!

Våra Active Families främjar rörelseglädje och försöker hjälpa andra familjer att hitta inspirationen till att vistas mer utomhus. Läs bloggen för att få tips till utflykten, vad man ska packa och hur man motiverar familjen!

 

Bli vår nya Active Families

Vill ni utsätta vår kläder för hårda tester? Är ni duktiga på att blogga och inspirera andra till att leva ett aktivt liv utomhus? Då är det er vi söker.

 

Ansök här!

 


Läs det senaste från bloggen:

livets överraskningar, mot nya utmaningar

Livets överraskningar - full fart framåt och ändå som för 10 år sedan...

Ja, lite tyst har det varit från oss det senaste. Livets överraskningar har drabbat oss med full kraft. Så vi […]

Läs mer

Familjemulle goes wild

Friluftsfrämjandet i Knivsta har en grupp, familjemulle goes wild, för nyfikna familjer som vill komma ut i naturen. Vi i […]

Läs mer