Introkurs i täljning för barn och vuxna

Välkommen till Introkurs i täljning för barn (och vuxna) på Gen-Peps PEP DAG söndag 8/9.

Tillsammans med Lida och våra ambassadörer Active Families håller vi i en introkurs i täljning för barn (och vuxna). Parallellt kommer vi även lära er mer om Första hjälpen och vad som egentligen är viktigast att ta med sig på en vandring om olyckan är framme. Vi kommer även ha tävlingar så även om ni inte är intresserad av täljning – kom förbi och få chans att vinna fina priser.

Du hittar oss tillsammans med Lida Friluftsgård på höger sida om koppartälten på en liten gräsyta

Vi ses på Gen-Pep i Hagaparken den 8/9.

/Tuxer med ambassadörer

Anmäl dig till Tuxers Täljskola –
En introduktionskurs i täljning för barn och vuxna

Är du intresserad av att gå på Introkurs för täljning?
Anmäl dig idag så sparar vi en plats åt dig och din familj!

Välj tid för Introkurs till täljning:

Ditt fullständiga namn:

Din e-mailadress (endast för verifiering, läs vår integritetspolicy för mer information):

Antal deltagare:

Åldrar:


För er som missar eventet, kan få en snabbgenomgång här!


Läs mer om eventet här:

Söndag 8 september klockan 11 till 15 välkomnas familjer till Pep-dag i Hagaparken. Barn födda 2007–2013 kan springa Prins Daniels Lopp där alla deltagare är vinnare och får medalj. Samma dag arrangeras också Hagaloppet för äldre barn och vuxna.

Sverige är ett av Europas mest stillasittande länder och andelen barn som når den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, en timme per dag, är liten. Fysisk inaktivitet leder till en rad negativa hälsoeffekter. Fler behöver därför förstå och inse vikten av hur rörelse kan bidra till ett livslångt aktivt och hälsosamt liv.

Generation Pep har därför tagit initiativ till att skapa konceptet Pep Dag – dagar då rörelseglädje och kunskap om ett hälsosamt liv står i fokus. Syftet är att ge barn och unga möjlighet att uppleva rörelseglädje i olika former, allt ifrån dans, lek, friluftsliv och idrott, samt att få kunskap om rörelse och kost.

Pep-dagen i Hagaparken arrangeras av Generation Pep, Kungl. Hovstaterna, Solna Stad och AIK Friidrott.

Barn födda 2007–2013 kan springa Prins Daniels Lopp där alla deltagare är vinnare och får medalj. Anmälan till loppet är nu öppen. Det är först till kvarn som gäller för att få en av de 1 500 startplatserna. Prins Daniel medverkar under pep-dagen i Hagaparken och delar bland annat ut medaljer till de som sprungit.

Under dagen finns också möjlighet att prova på olika aktiviteter, gå tipsrunda, samt få inspiration och information för ett hälsosammare liv med mer rörelse.

Alla aktiviteter är kostnadsfria.