Wild kids – det stora äventyret

I slutet av sommaren var vi bjudna till Järvsö och Wild kids-inspelningen. Idag gick äntligen det avsnitt på TV som vi fick se Eldkampen live av. Varje gång blir man lika fascinerad av hur lite av den långa inspelningstiden som visas på TV. Vi tycker i alla fall att det är väldigt roligt att titta på programmet och veta att vi var där och känna igen miljöerna. Nu kan vi också mer ingående visa upp fler bilder från vår resa till Järvsö. Ni kan läsa mer om hela vår Järvsö-upplevelse här.

Båthuset

Här ville Laban bo om han hade fått välja.

Nu vet ju även ni att det är Lejonen som bor i båthuset.

Nelli testade hängmattan som de snurrade runt under dagens avsnitt.

En spännande miljö att utforska. Guiden sa även att björn hade setts på andra sidan sjön under uppbyggandet av Wild kids.

Ladan

Vi passerade vackra fält och fick köra jordvägar fram till Ladan. Sedan blev det promenad. Ladan var Nellis favoritställe där olika typer av djur var en del av gården.

På väg till Ladan genom en liten skogspassage.

Här har barnen förevigat sitt deltagande i Wild kids. Björnarna hade redan hunnit skriva in sig.

Vi provlåg även Björnarnas sängar. Liite för hårda för min smak.

Att vara en del av något större

Hela Järvsö levde upp under tiden Wild kids spelades in och överallt vittnade det om att något stort hände i den lilla staden.

Bilar med loggan på…

…och stora skyltar om inspelning. Och vi var där!

Nu vet vi inte mer än ni och det blir spännande att följa fortsättningen av Wild kids och se vilka som får äran att åka till Sydafrika. Fortsättning följer…

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.