Vi har sänkt priserna på hela vinterkollektionen. Hitta dina nya outdoorfavoriter idag!

Vi välkomnar vår nya Stockholmsfamilj!

Hej från nya ”Active-family”-familjen från Stockholm!
Det är med stor glädje vi från oktober 2015 är en del av Tuxer-familjen. Vi är familjen Hiller-Capone (Angelo, Carina, Matteo 12 år och Sara 8 år).

En liten kort presentation av oss:

Alla i familjen gillar sport och att röra på sig. Matteo är aktiv tennis spelare men är lite av en allätare inom idrott (blev utsedd till bästa idrottskillen i Norra Ängby Skola i våras – ett pris som går till de elever i 6:an som alltid försöker, är en bra kompis och gör sitt bästa på idrotten), Sara älskar gymnastik och står på händer var och varannan minut, spelar också basket och fotboll. Båda barnen tycker mycket om skidåkning också (både på längden och utför). Angelo som kom till Sverige från Italien 2001 spelar tennis, cyklar till jobbet varje dag, simmar, surfar och är seglarfantast. Och jag är älskar att vara ute i naturen, uppvuxen i en friluftsfamilj och är basketspelare från Solna (har tagit upp basketen igen på äldre dagar och spelar med Alviks damer, div 4 samt coachar min dotters lag). Jag tycker också mycket om skidåkning och blev mycket förtjust i att även vistas i fjällen på sommaren efter en fjällvandring vi gjorde i somras längs Kungsleden. Min man Angelo är till vardags ekonom och jobbar på Stadshuset (Stockholm Stad) och jag är egen företagare med företaget c view Stockholm AB som jag driver sen drygt två år. Ett företag där vi hjälper utländska företagskunder med deras arrangemang i Sverige (konferenser, kongresser, kickoffer, incentives etc).

IMG_5591 IMG_5599 IMG_5581 IMG_1440 IMG_1421 IMG_5592

Första helgen som Tuxer familj – passade utmärkt att pröva på Tuxers fina kläder i samband med våra fritids-aktiviteter. Både lördag och söndag var vackra höstdagar i Stockholm, kallt väder men klar och härlig luft, sol och blå himmel. Då passade det perfekt att sätta på sig Tuxer NUUK underställ till alla i familjen, för att hålla värmen. Matteo var fullt sysselsatt med att leverera varor till grannarna som köpt ”jultidningar” av honom. Han levererade både med spark och med cykel. Sara hade fotbollscup hela helgen, höll sig varm tack vare rörelse men Angelo som stod och tittade på var glad att han hade Tuxers underställ NUUK på sig.

Mellan fotbollsmatcherna fick jag och Angelo lite egen tid och var ute och sprang en vända i Bromma skogarna. Vi prövade då soft shell jackorna MILA (dam) och IRON (herr) som passade utmärkt en kall höst dag. Helgens aktiviteter toppades med en basket-match för Carina, hade önskat jag hade ett Tuxer-basket-ställ :) (kanske något att ha i kommande kollektion), samt en underbar MTB – tur för Angelo i skogarna kring Görväln i Järfälla. Även här var skaljackan Tuxer IRON alldeles utmärkt.

Vi ser fram emot nästa helg då vi sätter på oss Tuxers stövlar och tar med italienska släkten i skogarna kring Stockholm för att plocka svamp och rasta lilla söta hunden Penny som vi kommer att ha till låns.

Tills dess, må så gott!

Vänliga hälsningar
Carina, Angelo, Matteo, Sara

p.s. och Saras nya favoritplagg till skolan är den fina jackan EVA JR – hon känner sig tuff, elegant och varm! d.s.

 

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.