Recension | Swosh hybridjacka

Skurupsfamiljen

Stort hej från familjen Appelby-Mustaniemi från Skurup.

Vi är en fyramannafamilj som består av pappa Johan, mamma Terese, sonen Loke och dottern Juli.

I vår familj gillar vi skogspromenader, cykelturer och strandbesök i ur och skur. I skrivandes stund planerar vi för en vandring i slutet av juni. Barnen älskar att sova i tält!

 

Swoshjackor

Vi fick hem hybridjackan Swosh i början på juni och har sedan dess använt våra jackor dagligen. Förutom att de är klädsamma är de supersköna, och funkar utmärkt sommarmornar, sommarkvällar och de dagar vinden löser av solhettan.

Vardagsutflykter med våra Swosh

En duggig eftermiddag tog vi en kortare vandring längs kusten kring Hörte, och avslutade besöket med ett besök i hamnen för att spela schack innan vi åkte hem.

När vi kom hem ville Loke fortfarande behålla jackan på, för den kändes som en mysig tröja. Varken kall eller varm. Eller blöt för den delen.

Jackan passerade även rulltestet, det vill säga när man åker rullor med jackan på utan att det känns som den är i vägen, eller att man svettas ihjäl. Testet utfördes av kidsen och mannen i hushållet. Mamman, det vill säga jag, har inte införskaffat skyddsutrustning och står därför stadigt på marken ett tag till.

Juli tycker den passar utmärkt att cykla i, och brukar cykla till mormor och morfar som bor en bit bort, för att plocka bär i deras lilla fruktträdgård. Det händer att hon utför en del trädgårdsarbete också, eftersom det är så himla spännande. Då är det perfekt med ett rörelsevänligt ytterplagg.

Betyg

Vi ger jackan full pott på testet. De är rörelsevänliga, bekväma, och vi tycker det är superkul att vi kan matcha våra ytterplagg.

Du kanske också gillar

Relaterade produkter

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.