Premiär på skridskor och luciafirande på förskolan

Isstadion

Sista pappadagen för terminen passade Laban och Henrik på att åka skridskor på Isstadion. Laban tyckte att det var jättesvårt, men roligt! Det blev många fall, men inga skador.

Så här kan man också åka skridskor.

Det var ett härligt väder ändå.

Förra årets skridskoåkande kan ni läsa om här.

Att öva för att kunna

Träning ger färdighet är något vi jobbar med här hemma. Det är lätt att ge upp om man inte kan direkt och då blir man aldrig bra på något. Barnen blir mest frustrerade av allt de inte kan och därför påminner vi dem hela tiden om vikten av övning.

Luciafirande på förskolan

Under Labans sista luciafirande på förskolan hade han en nyckelroll i firandet. Han inledde med en dikt och höll sedan i sången genom hela repertoaren. Laban och hans bästa vän höll varandra i handen under hela firandet. Så gulliga! Vi var såå stolta föräldrar och morföräldrar på första parkett! Efter förskolans luciafirande blev det traditionsenligt frukostfika innan vi skingrade oss för jobb och skola.

Den finaste pepparkaksgubben som finns!

Nu är det 9 dagar kvar till jul och mitt högskoleplugg tar upp all min tid, men det är sista julen som det är såhär och det känns så skönt! Till sommaren kan jag äntligen titulera mig speciallärare – trots att jag redan jobbat specialpedagogiskt i tio år!

Nelli har också kommit igång att gå och hoppa efter att gipset kom av och hon har fått nya skor och skenor.

Här vandrar hon iväg från Aktiv ortopedteknik i de nya skorna.

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.