picknick med kvällsdopp

Picknick med kvällsdopp

Alltså vilka sommardagar vi har just nu! Med vår sedvanliga svenska skeptism så muttrar vi ständigt något om “vi får väl se hur länge det varar” och “ja, det är väl den enda sommar vi får”… Men istället för att bara tänka så här vi nu gått över till att göra som så. Att passa på. Ta lite sommarlovsdagar. Picknick med kvällsdopp en tisdagskväll till exempel! Lite som när man vill behålla sommarkänslan efter semestern

 

picknick med kvällsdopp

Picknickens dag

Riktigt så spontant som picknick med kvällsdopp kanske låter var det inte. Eftersom vi gör matsedel och veckohandlar fanns det med i önskan, att kanske kunna… Dagens middag var tonfisktacos, enkelt som sjutton att förbereda och få med. Vi började med att hitta ett picknickbord och mumsade middag direkt vi kom fram.

 

picknick med kvällsdopp, tacos

picknick med kvällsdopp, tonfisktaco

Cykeltur för kvällsdopp

Barnen kom som vanligt hem svettiga och varma efter skola och dagis. Önskan var att få bada men de hade nog inte trott att mamman glatt skulle svara att det var en bra idé, haha de förvånade glada minerna gjorde allt värt!

 

 

De stora packade snabbt ner badkläder för hela familjen och en ryggsäck med maten var det enda som behövdes. Sen väntade vi bära på att pappa skulle komma hem.

 

cykeltur

 

Ja. Sen badades det i kalla Vänern. Vi valde en av våra centrala badplatser, vid Örnäs camping. Det var en hel del folk som letat sig dit denna tisdagskväll så det var ett gäng som hade picknick med kvällsdopp här i stan.

 

picknick med kvällsdopp

 

Mer än så var det inte. Men mysigt var det och lillebror kom hem i vanlig läggtid, dock kanske ännu tröttare :-)

Har ni firat picknickens dag? Annars tipsar vi om vardagsäventyret med en middag som picknick med kvällsdopp – en riktigt mysig tisdagskväll!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  • Fröken Rödlök 2018-05-31  

    Gud vad härligt att bara ta vara på tillvaron! För skulle nu sommaren vara slut imorgon har ni ändå fått möjlighet att njuta ordentligt.

  • Andreas Junzell 2018-06-19  

    Det var så himla mysigt och när sedan plikter kallar så kan vi ändå känna att vi njutit av den sommarvärme som varit. Skönt att ha prioriterat det nu när det varit några regniga dagar!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.