Nya utmaningar i backen och en god överraskning

Hur underbart är det inte när solen lyser och allt är täckt av glittrande snö?

Idag hade vi egentligen tänkt gå på bio efter allas träningsaktiviteter. Det var planerat sedan länge och alla såg fram emot det. Men i dagens strålande sol och nyfallen snö var vi alla överens om att skjuta fram det och ta en dag i backen istället.

Ännu en dag i backen

Kan man få för många pulkadagar? Nej jag tror inte det. Stor del av jullovet väntade vi på mer snö och sen den kom tillbaka har vi åkt flitigt. Idag blev det ännu en sådan dag, en kylig dag i pulkabacken.

Vinter i Skogskyrkogården

Vackra vinter.

Höga skratt och nya konster

Idag hade vi med oss varsin snowrocket istället för snowracer. Barnen hade aldrig testat det men det blev en hit direkt. Fort gick det, både upp och ner. En stor fördel var att de är så himla lätta så inte en enda gång fick vi höra att det var jobbigt att ta dem upp för backen.

Emilia bär glatt sin snow rocket upp för pulkabacken

De bars med glädje upp för backen.

snow rocket i pulkabaken

Självklart extra kul när man åker två.

stå upp på bräda i backen

Inte en dag utan utmaningar.

 

Alla vill i hög fart åka skönt på Johns rygg=)

Lördagsgodis i backen

Efter en stund frågade barnen om vi hade med oss fika. Det hade vi inte idag eftersom planen varit biomys. Jag hade därför packat med mig lördagsgodis istället. Gissa om det blev poppis?

Lördagsgodis i backen

Lördagsmys i backen.

När solen gick ner blev det genast kallare. Folk gick hem men vi drog upp våra buffar lite extra och körde på ett tag till.

Själva i backen, godis och värmande buffar att dra över ansiktet – inte helt fel alternativ till bio eller lördagsgodis i soffan.

 

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.