Inlägg 74 blir vårt sista – här kommer en sammanfattning av tre säsonger med Tuxer

Efter tre säsonger tillsammans med Tuxer, bloggen och kläderna ger vi oss nu ut på andra äventyr. Vi vill passa på att göra en liten återkoppling på vad vi har varit med om under dessa säsonger. Tack vare Tuxer har vi tagit oss för att utmana oss själva och göra både stora och små friluftsaktiviteter hela familjen.

En minnesvärd tid

Under första säsongen hann vi bland annat med att plocka svamp, hoppa i vattenpölar, få en ny familjemedlem, premiäråka slalom som familj och en hel del andra snöiga aktiviteter.

Svampplockning

Lek i vattenpölar.

Barnen fick en brorsa, vi fick en son. Senast idag sa Nelli att hon är lycklig att hon har Hussein!

Premiär på slalomskidor i Branäs.

Vår- och sommarsäsongen bestod av bland annat häng tillsammans med Åmålsfamiljen på Ronjaberget, ledarveckan i Idre, tältnätter och sol och bad. Vi var också på Lida friluftsfest som representanter för Tuxer.

Vandring med Åmålsfamiljen.

På toppen av Idre Fjäll.

Tältning en tidig sommarnatt.

Den tredje och sista säsongen var vi med på Lida friluftsfest som representanter för Tuxer. Vi fick även möjlighet att åka till Järvsö och titta på Wild Kids, vilket också var en förmån som Tuxerfamilj. Under säsongen har vi återigen plockat svamp, åkt skidor och haft skogsäventyr.

Wild kids! En häftig resa till Järvsö.

Ett litet tacktal

Nu vill vi tacka Tuxer för att vi har fått möjligheten att prova deras kläder som gjort det möjligt för oss att vara ute i naturen på ett bättre sätt. Vi vill även tacka er läsare som trogna stått vid vår sida och läst och inspirerats av vår familj, utan er hade det inte blivit så många inlägg!

Till er som vill fortsätta följa vår resa: Leta upp Eskilstunafamiljen på Facebook och Instagram och följ oss där!

Tack!
Stora och glada hälsningar från Eskilstunafamiljen

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.