Vi har sänkt priserna på hela vinterkollektionen. Hitta dina nya outdoorfavoriter idag!

Hej från Bromma-familjen!

I lördags vaknade vi med tät dimma över Bromma, men lika snabbt som den kom så försvann den och det blev en klar och fin höst dag!

Vi packade picknick korgen med baguette, pålägg, varmt te, lite kakor och frukt. Med oss hade vi släktingar på besök från Italien samt lilla söta hunden Penny som vi hade till låns över helgen.

Perfekt dag att grunda med underställen NUUK och på de mycket bekväma mössorna FLOCK – vantarna MAPS låg med i packningen och vi gjorde oss redo för en dag i skogarna på Ekerö, ca 30 minuters bilfärd från Bromma – där vi skulle leta efter svamp. På fötterna hade vi förstås de mycket rejäla stövlarna RIKSGRÄNSEN.

IMG_5604 IMG_5605 IMG_5606

Väl framme på Ekerö låg dimman kvar och det var som att förflytta sig från en årstid till en annan. Vår svamp-guide är min mamma som visar och letar vilka svampar som är ätbara; det blev en del trattkantareller, blodriskor, krämlor, stolt fjällskivling och röksvamp – en helt klart godkänt resultat för några timmar i oktober-skogen. Sen såg vi också många flygsvampar – vackra att se på, men dem lät vi förstås vara…

 

IMG_5610 IMG_5611 IMG_5612 IMG_5613 IMG_5616 IMG_5619

Våra italienska släktningar tyckte det var roligt att vara med och få pröva på svenskt friluftsliv och andas frisk skogsluft.

Jackan FILIPPA (DAM) var klockren att ha i höstskogen, likaså jackan IRON (HERR) som min man bar. Vår dotter Sara har favoriten

på sig och vår son Matteo älskar vantarna MAPS som höll honom varm om händerna under hela dagen.

Det är så härligt att vara ute i naturen och känna sig så varm och snygg som man gör i Tuxers kläder!

Varma hösthälsningar
Carina, Angelo, Matteo och Sara

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.