Att åka skridskor – en kul familjeaktivitet.

Förra vintersäsongen investerade vi i skridskor till hela familjen. Barnen fick ställbara som gjorde att de kunde använda dem i år igen. Det är verkligen smart att det finns den typen av skridsko när vi åker så sällan som vi gör. Det blev nog två turer till isstadion i början av året och i helgen hade vi premiär för den här säsongen. När väl utrustningen är inhandlad blir åkningen en gratisaktivitet som hela familjen tycker är rolig.

Utveckling sedan förra säsongen

Det var så kul att se utvecklingen hos barnen.

Laban höll balansen jättebra och tog sig från ena kortsida till den andra på bandyplan och tillbaks igen.

Nelli hittade balansen lite grann och fast hon ramlade och slog i rumpan ett par gånger gav hon aldrig upp. En eloge för det!

Med stöd av pappa gick det bra att ta sig fram på isen.

Jag känner mig som en nybörjare varje gång jag snörar på mig skridskorna. Någon vidare utveckling är inte att tala om. Efter ett litet tag fick jag kramp i fötterna och gav upp, men den korta stunden på isen var ändå rolig.

”Pappa är bäst på att åka skridskor”, säger Laban.

Tävling på isen

Laban som hatar att förlora ger sig inte i kast med tävlingar som någon annan skulle kunna vinna, men när pappa utmanade honom i en tävling där Laban skulle åka en kort sträcka och pappa en lång tyckte han att det var roligt. Dessutom gick Laban segrande ur striden med ett lite högre självförtroende än tidigare.

Nöjd med sin insats.

Här hjälps vi åt att ta oss fram med hjälp av ett mål.

Några fall får man räkna med!

Det är kul att åka skridskor även fast det är svårt!

Den obligatoriska fikapausen.

Det bästa var ändå att det fanns snö på isstadion, vilket vi som sagt inte är bortskämda med. Vi avslutade vistelsen med att klättra lite i snöhögarna.

Tack för idag, slut för idag!

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.