Vi har sänkt priserna på hela vinterkollektionen. Hitta dina nya outdoorfavoriter idag!

Allhelgonahelgen i Boden

Helgen har bjudit på fantastiska höstdagar. Vi har haft sol och blå himmel varje dag, så vi har hunnit med tre fina skogsturer. Bland annat gick vi en dag i Storhuvudets naturreservat, ett område med gammal skog och fantasieggande miljöer. Dessutom har vi inspekterat några skogssjöar som ligger på lite högre höjd för att se om det inte börjar var läge för skridskoturer. Isarna har börjat lägga sig så smått men jag tror vi behöver ha minusgrader några veckor till innan vi vågar oss ut.

IMG_5145_webb_ny IMG_5144_webb_ny IMG_5136_webbny IMG_5134_webb_ny IMG_5131_webb_ny IMG_5127_webb_ny IMG_5126_webb_ny IMG_5121_webb_NY IMG_5146_webb_ny

Signe har på bilderna ett Akon-set i färgen neon carrot. Så här långt är det mitt absoluta favoritplagg i Tuxers barnkollektion. Jag skulle rekommendera det till alla småbarnsföräldrar. Akon-set är ett ställ i galon med ett varmt och mjukt fleecefoder invändigt. Fodret gör att galonen inte kyler vilket jag upplevt med andra liknande ställ. I helgen har vi haft temperaturer mellan 0 och +10 grader, och då har det varit alldeles lagom för Signe att ha sitt Akon-set med endast ett underställ i ull under. Hon har hoppat i vattenpölar, åkt kana på stenar och gnidit sig mot allt möjligt, men hon har hela tiden hållit sig torr och lagom varm. Stället har flera andra smarta funktioner såsom reflexer, svetsade sömmar och avtagbar huva. Sedan älskar jag att byxan är hög med hängslen vilken håller dem på plats. Fleecefodret går inte ned hela vägen till benets slut, utan sista decimetern är det istället galon både invändigt och utvändigt, vilket gör att fodret inte blir blött även om barnet tar vägen genom vattenpölarna. Mycket praktiskt!

Ha det bra och njut av hösten,

Maria

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.