Passa på att göra något fint av den vackra hösten

Hösten har kommit med full fart och här kommer ett litet hej från Långselefamiljen! Vi är nya här som Active Families och älskar att vara ute i skog och mark. Tyvärr så upplever vi liksom många andra att ibland tar vardagslivet och alla måsten över. Därför tänkte vi nu påminna er om hur ni enkelt kan göra något fint tillsammans av allt det vackra som hösten erbjuder.

Vår familj som består av pappa Hans, mamma Sara och Alfred snart 5 år passade nämligen häromdagen på att samla ihop lite av allt det vackra vi hittade på vår gård som nu är i vackraste höstskruden

När vi sedan kom in började en lycklig Alfred på att limma och pyssla med löven och bären. Som varje femåring med lite självaktning hämtade han såklart sina paljetter och limmade även dit dem. Han och modern i huset var inte riktigt överens om det förgyllde konstverken eller inte men modern valde att vara tyst :)

Kontentan av detta blogginlägg, ut och njut av den vackra hösten det behöver inte vara avancerat! Vi kommer regelbundet dyka upp här på Tuxer bloggen och vårt mål är att tipsa er om enkla utomhusaktiviteter! Det krävs inte massor av tid eller pengar för att njuta av vår vackra natur!

På återseende!