April, april…var är våren?

Det känns nästan som vi blir lurade av naturen denna april, våren är så sen och kall. Till slut har vi temperaturer över nollan på dagarna men nattetid kan det krypa neråt -10 grader. Det är i allafall bra för skoterföret då skaren håller för morgontimmarna att köra på men det blir värre på eftermiddagen då man ska hem och solen har smält snön till en elak lös massa.

Vi har skottat fram vår altan framför huset och tagit ut några utestolar och fikat och grillat där. Tea myser i sina Tuxer mjukisbrallor och lila fleece tröja och Niklas stortrivs som vanligt i sin Aquajacka och de nya byxorna Hunter. Passar perfekt varma aprildagar.

Camilla var på en promenad en kväll efter jobbet och överraskades av ett typiskt aprilväder, regn, lite hagel och blåst. Tack och lov skyddade Aqua lady byxorna och jackan bra och vattnet höll sig på utsidan.

Nu har vi släppt ut hönorna dagtid och de verkar ha längtat lika mycket som vi efter värme och sol!

Det är brytningstid mellan skidor och cykel nu och vi har tagit fram cyklarna men inte riktigt lagt skidorna på hyllan ännu, men om det är så här varmt på dagarna framöver så kan vi se ett slut på snön kanske framåt slutet av maj…

Ha det bra från oss i Marsfjäll.