Bli en av våra Active Families!

Våra plagg utvecklas i nära samarbete med våra egna testfamiljer. Det här är familjer som är en direkt representation av alla de barnfamiljer vi vänder oss till i första hand. Vi kallar dem kort och gott – Active Families. De ser till att plaggen håller måttet i en aktiv vardag. Tuxers kläder ska hålla i väder och vind och ha lika god funktionalitet och kvalitet som snygg design. Våra aktiva familjer sportar och leker utomhus oavsett årstid och väderlek, de sliter kläder på löpande band och därför behöver de kläder som fungerar. Året om.

Active-family

Vill ni testa och utvärdera kläderna som en av våra Active Families?

Vi på Tuxer får fortsatt hjälp av våra testfamiljer runt om i Sverige. Snart ska vi välkomna en ny aktiv familj som ska hjälpa oss att utveckla och utvärdera våra kläder i sin egen vardag. Känner ni igen er i ett aktivt liv utomhus och med ett hårt slitage av kläder på dagis och/eller skola? Är er familj kanske den familj vi söker?

Som testfamilj ställer ni höga krav på att kläderna fungerar, oavsett aktivitet. Att kläderna håller er torra, varma eller lagom svala under hela dagen är ett måste. Ni testar nya kläder varje säsong och skriver om ert aktiva liv på tuxer.se/bloggen och på Instagram @tuxersweden. Det är därför viktigt för oss att ni har ett intresse för att uttrycka er i bild och text. Skriv en kort presentation om er själva i formuläret för att ansöka om att bli en av våra nästa Active Families.

banner_amalsfamiljen_20170331_2

Ansök om att bli vår nästa testfamilj här:

Ditt namn (obligatorisk)

Presentation

Antal familjemedlemmar och deras åldrar

Ort

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer