Vilka är Active Families?

Är det något vi har lärt oss under våra år i branschen är det att vi inte vet bäst själva. Med erfarenhet och kunskap kommer nämligen även kännedom om svagheter och nyfikenhet om vad som kan bli bättre. Vi vet att det är konsumenten som är experten och därför har vi våra alldeles egna produkttestare – även kallade Active Families. De sliter ut Tuxerplagg på löpande band, och med hjälp av deras feedback och förbättringsförslag utvecklar vi funktionella sport- och fritidskläder för hela familjen.

Vi pratar ibland om dem som testfamiljer, men vill vara noga med att påpeka att de är betydligt mer än så. De är våra inspirationskällor som hjälper oss med produktutveckling, samtidigt som de inspirerar andra familjer till att leva ett aktivt liv. Genom att dela med sig av sin vardag på bloggen och på Instagram @tuxersweden lyfter de fördelarna och utmaningarna med att leva ett aktivt liv på ett pedagogiskt sätt.

 

Tuxer goes YouTube!

Ja, ni läste rätt. Vi vill utveckla konceptet med våra Active Families och har tänkt göra detta på YouTube. Rörligt material är ju riktigt kul och det finns så många olika saker man kan göra! Vi skulle gärna vilja göra detta tillsammans med dig som har ett stort intresse för att leva ett aktivt liv. Gillar du att dokumentera era äventyr är detta formatet för dig!

Har du något särskilt område du intresserar dig för? Kanske gillar du att laga mat över öppen eld ute i naturen? Du kanske är ett stort fan av långa fjällvandringar? Tycker du att det är kul att cykla mountainbike? Vi ser positivt på att du lyfter dessa intressen på YouTube! Vi tycker att det är viktigt att inspirera andra till att leva ett aktivt liv, oavsett vad detta innebär i praktiken för dig. Vi hoppas att du vill vara med på denna resa!

Ansökningsformuläret hittar du längst ned på sidan.

banner_amalsfamiljen_20170331_2

Vill du bli en av våra Active Families?

Älskar du och din familj friluftsliv, äventyr och naturen? Gillar ni att prova nya saker, leka ute i skogen och laga god matsäck över öppen eld? Tycker ni om den känsla av frihet som bara en dag ute i naturen kan skänka? I sådana fall har vi något gemensamt!

Vi på Tuxer älskar allt som har med natur och rörelse att göra, och vill inget hellre än att inspirera andra människor till att ge sig ut och upptäcka vad världen har att erbjuda. I flera år har vi gjort detta tillsammans med våra Active Families. Och nu letar vi efter fler familjer som vill bli en del av Tuxerfamiljen!

Känner du igen dig och din familj i beskrivningen ovan och har ett intresse för fotografering och skrivande (gärna även filmskapande)? Ansök då gärna till nästa säsong av Active Families! Du och din familj får testa och utvärdera våra plagg under en hel säsong, samt blogga och instagramma hos tuxer.se där ni kan inspirera andra familjer. Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in din ansökan här

Ort

Vad skulle er blogg handla om?

Antal familjemedlemmar och deras åldrar:

Har du en blogg eller öppet instagramkonto?

Om ja, skriv in länken till ditt konto:

Har ni erfarenhet av att filma och redigera film?

Vilka är ni? Skicka gärna med en bild som representerar er som familj.