Vilka öppettider har er kundtjänst?

Du kan nå oss via mail kundtjanst@tuxer.se eller ringa vardagar 09.00-15.00 på telefonnummer 08-514 905 60. Vi försöker svara på mail inom 24h på vardagar.

 

Hur vet jag vilken storlek jag ska köpa?

Vi rekommenderar att du använder dig av vår måttlista för att hitta den storlek som passar dig bäst. Den hittar du längst ned på sidan.

 

Är priserna samma i butik som på www.tuxer.se?

Priserna kan variera hos både återförsäljare och på www.tuxer.se. Vart högsta respektive lägsta pris är beror på butikens individuella prissättning och eventuella prisförändringar som vid rea, kampanjer och specifika erbjudanden.

 

Kan man prova era produkter någonstans?

Om du vill prova våra plagg så har vi återförsäljare över hela Sverige. Din närmsta återförsäljare hittar du på Tuxer.se/hitta-butiker. Vi garanterar dock inte att önskat plagg finns i just den butiken eller i din storlek eller färg.

 

Hur lång leveranstid är det?

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Paketet är normalt framme på mottagarens utlämningsställe nästa vardag inom Sverige och inom 2–6 vardagar utanför Sverige.

Med tjänsten Spåra brev, paket och pall kan du följa ditt paket hela vägen. Du kan även ladda ner appen PostNord för lättare hantering av dina beställningar.

 

Hur får jag information om nyheter och erbjudanden från Tuxer?

Följ oss på Facebook så får du alltid de senaste erbjudanden, rabattkoderna och nyheter. Vi finns även på Instagram.

 

Jag är inte nöjd med produkten, vad gör jag?

Vad tråkigt att du är missnöjd med din produkt, fyll i medföljande retursedel och skicka tillbaka till oss. Se våra Köpvillkor för vad som gäller vid just din retur. OBS. du kan inte returnera ett plagg som är köpt i en fysisk butik eller annan e-butik än i just vår e-handel www.tuxer.se.

Jag bor i ett annat land men vill köpa Tuxer, hur går jag tillväga?

Tyvärr så skickar vi endast produkter inom Sverige men vi på Tuxer vill expandera i framtiden så håll utkik. Till dess ser vi att du vänder dig till din närmsta återförsäljare.