Momentsbymary.se

Ambassadörer
  • Robert 34
  • Maria 38
  • Filip 4
  • Sanna 2,5 år

Om oss:

Bor i Karlstad. Sanna tycker om att dansa, springa och leka kull. Filip är väldigt intresserad av dinosaurier, monster och djur och natur och vill gärna undersöka allt han ser när han är ute. Han ser ett äventyr i varje skogspromenad. Båda barnen älskar att cykla och att vara vid vattnet och leka året om.
Robert och Maria har som gemensamt intresse att träna och röra på sig utomhus. Båda har en förkärlek till övergivna platser med en bortglömd historia. Robert har ett ganska nördigt intresse i turbiner, kraftledningar och ställverk och liknande och fascineras av gamla vattenkraftverk. Marias intressen är framförallt att vara ute och hitta på saker tillsammans med familjen, fotografera, laga mat och baka och ägnar ganska mycket tid på kvällarna till att lära sig mer om hur man kan arbeta hälsofrämjande.

Maria drömmer mest hela tiden, framförallt om att besöka Nordnorge, Norrland, Island, Grönland och allra helst en resa till Svalbard igen. Att springa Svalbard Marathon skulle kunna vara ett drömmål för nästa år. Fysiska och psykiska utmaningar är lockande och sådana går det ju alltid att finna nära hemmet med.
Robert drömmer om att cykla upp för alpe d´huez samt att besöka Tjernobyl. En ordentlig resa till Norrland är något som finns i tanken med. Robert gjorde civiltjänst i Jokkmokk och skulle gärna komma tillbaka.
Den svåraste utmaningen just nu är att hinna med sina egna drömmar och aktiviteter samtidigt som familjelivet. Det är viktigt att kunna göra saker både ensamma och som familj.

Besök bloggen på momentsbymary.se.