Presentation av våra familjer

 

BODENFAMILJEN

Presentationsbild

Familjen: Maria 34, Klas 35, Signe 4 och Henry 1 år.

Fritidsintressen: Oavsett säsong vill vi vara ute när vi är lediga. Det blir skid- och skoterturer, skridskor, vandringar, skogspromenader mm, allt beroende på vilken tid på året det är.

Äventyrsdröm: Just nu drömmer vi om och planerar för en rundresa i Norge. Vi skulle vilja gå vandra till preikestolen, köra längs Trollstigen och uppleva miljöerna kring Lofoten.

Favoritplagg: Vårt absoluta favoritplagg är det vattentäta stället Akon-set till barn med suverän komfort och funktion. Funkar perfekt så här på hösten och kommer bli kanon mot våren då snön blir blöt. Signe har haft sitt tre säsonger nu, och det håller fortfarande.

ÅMÅLFAMILJEN

amalafamiljen

Familjen: Elin 36 år, Andreas 39 år, Agnes 7 år och Greta och Irma, våra tvillingtjejer som snart fyller 5 år.

Fritidsintressen: Skogen är vårt andra hem under hösten och genom att vara ledare för Friluftsfrämjandets familjeaktiviteter här i Åmål så blir det mycket tid i naturen. Våra tre vinterlov spenderar vi i vårt egna paradis, stugan i Lofsdalen så det blir ca fem veckor med längdåkning och en del tid även i slalombacken om året. Somrarna lägger vi i vår trädgård och hos svärfar i sommarbyn Yngsjö.

Äventyrsdröm: Vår ”ta slut på föräldradagar”-resa blir inte den vanliga Thailandresan utan vi kommer upptäcka norra Sverige genom att bila tur och retur Kiruna (ca fyra veckor) en resa planerad med en hel del skidåkning (både utför och ”slättförs”), bo i igloo, bestiga Kebnekaise (fast då får barnen faktiskt stanna i byn), hundspann, treriksröset, Abisko m.m.

LUNDAFAMILJEN

Lundfamiljen

Familjen: Paula 36 år, Andreas 40 år, tvillingtjejerna Lykke 4 år Liebe 4 år

Fritidsintressen: Hela familjen gillar idrott och att röra på sig. Fotboll, innebandy och hockey är sporter som utövats i många år. Barnen pratar gärna varmt om sin gympa och ser alltid fram emot simskolan på helgen. Att spendera tid tillsammans ute i naturen uppskattas också av alla!

Äventyrsdröm: Lykkes äventyrsdröm är Österrike på vintern medan Liebe menar att hennes äventyrsdröm är Österrike på sommaren ( tror bestämt det är sommarodeln som lockar) Pappa Andreas drömmer om att få uppleva USAs nationalparker från Yosemite till Monument Valley. Mamma Paulas drömäventyr är att ta med sig hela familjen till regnskogarna i Costa Rica.

MULLSJÖFAMILJEN

FB_IMG_1490820596581_copy

Familjen: Thomas 35 Veronica 30 William 12 Loke 9 Alwin 8 Alizia 8 Joar 5 och Vide 8 månader

Fritidsintressen: vi är en skogs och fjäll familj som på all ledig tid är ute i ur och skur. Barnen är aktiva i olika sporter så som judo, skytte, slotrace med mera. Vi är även en familj som brinner för miljö och natur frågor vilket ofta återspeglas i våra aktiviteter.

Äventyrsdröm: en gemensam dröm är att ha en stuga någon stanns i vildmarken där vi kan fly vardagen och leva med så lite miljöpåverkan som möjligt.  Andra drömmar är att vandra på Island eller utforska dom norska fjällen.

(vide syns tyvärr dåligt på bilden då han gömmer sig i mammas mage😊)

 

Vill du bli vår nästa familj?

Ansök här.